hammer time

tjoooo tillbaka etc från filmen!!
den var bra och jätte konstigt, fett med disco hur som helst och här är en monster låt hahahaha alltså lool puss
 
s

TAGGAD woopel woopel

Ingen tuttbild för dig idag calleballe.
 
Nu taggar vi stallet i ösregn WOOP WOOP, ska egentligen rida ut men vädret verkar inte så optimalt för det så jag hoppas jag kan köra på det imorgon istället. 
Funderar sen på om jag ska på fest eller om jag ska ha en chillkväll, det lutar mot det senaste för jag känner mig rätt schleten och otaggad på att raise the roof, haha nördigt värre.
 
Men nu ska jag åka iväg med endast målade ögonbryn som smink (vilket måste vara riktigt länge sen det senast var så) 
 
puss och hej.

Monkey donkey

Godmorgon ärade församling!
Jag har ätit frukost på donken och nu sitter jag i bilen på väg mot min systers jobb som ska hämtas upp :)
När jag kommer hem ska jag sätta på mitt ansikte och göra mig i ordning för Hotell Transylvanien med frugan!
Vi höres och synes bloggis
Puss ✌

Slim shady

yoloooo!
sitter & lyssnar på sara när hon bakar knäck :) ska snart gå och lägga mig!!!
imorgon ska jag och sara gå på bio ♥♥♥♥♥ shit så najz
 
puss
OIJSX7 on Make A Gif, Animated Gifs
disco
(klicka på ordet disco)

le hemma

Grinig_brud

Tjena tjena bloggis! 
Just nu ligger jag i sängen och försöker komma på ett alter-ego. Vilket jag tycker är skit svårt, för jag tycker det är tråkigt = ingenting gjort. Är något irriterad eftersom det känns som att min skola kastat 500 läxor rakt i ansiktet på mig och jag hade fått för mig att jag inte hade så mycket att göra, men icke! Ser fram emot ett lov med massor av läxor :-)))))) 
 
Ska snart äta middag och sedan ska jag åka och träna (inte taggad). Men nu känns det som att jag är jätte negativ och sprider hat, så nu ska jag gå och fortsätta med mitt tänkande!
 
puzz 

Disco

Sitter  i Skype just nu med Josefin, snackar med Tilia på facebook och väntar på att Carlos också ska logga in på Skype. Sitter här med mina snabba glasögon och ba tar in hur cool jag är, det är en ganska stor process så det kommer ta ett tag att få in det. Men jag försöker! Imorgon har vi digitalt skapande typ hela dagen så woop på det, nej nu ska jag fortsätta vara social!
 


Står för dessa fina bilder, härligt

partey rock is in da house tonight

 
plugga historia suger, men jag taggar till tusen för snart är det glee!

Hungrig på fotolektionen

Chillar på fotolektionen, jätte trevligt. Är jätte hungrig och kissnödig, som vanligt alltså.
Snart taggar vi till idrott och ska köra på våran härliga dans igen! Det blir kul, ska fota våran idrottsoutfit sen. Inspiration är "legginsutantröjaöverrumpansåmanvisarallting". Hejdå bröder!

Kör på fejsmile och bestisfestis Tilia bredvid mig, härligt!

mongotutte

jag bah taggar till svenska hollywood fruar i sängen.
 

Fuck everyone

Ville bara påpeka att det här har varit världens sämsta dag. Jätte läskigt överallt i skolan men ja det är väl lite mysigt. Jag är jätte kissnödig men vågar inte gå på toa. Hade matte idag och det var första gången sen 6an som jag verkligen har förstått vad jag har hållt på med, binära tal var jätte roligt. Nu ska jag förbereda mig inför historia vilket betyder att halvsova och försöka lyssna på Lukas som pratar en hel lektion, men det är spännande. Antiken osv, hejdå!

Gillar ni mina ojämna ögonbryn eller?

 
Tack Sara och Josefin för att ni dissade mig.

22 oktober

Tjenare bloggeeeen!
Tycker att det var ett bra tag sen jag bloggade så nu är det dags igen :)
Den här skoldagen har varit lång och hyfsat tråkig. Har haft spanska, historia/ religion, engelska och naturvetenskap. Jag har också varit rätt grinig och trött så nu äter jag en morotskaka och choklad:D lite senare ska jag även göra klart mitt "alter-ego" fifän
 
Pussipuss 
posing with them sweets

Sara svara i teletuten

 
Annars jag göra kaoz med dig.

Untzuntz

Tjatja bloggen! Nu sitter jag i skolan och har nyss haft matteprov, gick asdåligt men you got to do what you got to do lixom. Läste nyss Filips fina gästbloggning, underbart! Och Filip om du läser det här så möts vi på Fifa ikväll, spikat. Sitter och väntar på att vi ska ha historia, jätte tråkigt för läraren snackar oavbrutet hela lektionerna men det är porrigt. Ja fnns väl inte så mycket mer att säga så jag avslutar här. Nej vänta juste det regnade imorse. Hejdå.
Jätte fin bild tagen innan matteprovet, yolo
RSS 2.0