Biooo

Igår såg vi i team haffination på bio! Det var jättemysigt och toaletterna på bion var otroligt fab!
Vi såg Känn Ingen Sorg btw och jag grät från första scen för att den bara var så braaa! Satt och sjöng med lite sådär småquiet! Och alla Håkan hintar!! Bäst.
 
 
 
 

Sususummertime summertime sadness

godkväll bloggis!! Hur mår du? Jag mår bra, ligger i badet och myser :$ 
Idag har jag varit i skolan, hyfsad dag lix kan ej klaga.... Efter skolan så sov jag lite hihihi, sen gick jag och tränade woop woop! 
Imorgon är det toooorsdag, sen är det fredaaaag!!!! 
Har btw beställt hem en värra som kommer om ca en vecka, supertaggad. 
Nu ska jag gå upp ur badet och ta mig ett glas JOKK BÄRDRYCK FRÅN VILDMARKEN MED ÄKTA BÄR 
Pussi pussi


Råck mi

Dagens outfit 25 septembree

Godmorgon bloggis o alla söta mysisar!! Min hypotes om att jag icke skulle sova och sen ångra mig stämde mycket bra :-) jajaaa, just nu sitter jag i skolan och väntar på att mattelektionen skall börja.... Längtar hem till min säng :'''( 
PuzZi puzz 


go hard in the mothafucking paint

 
Hej babes!
Atm är jag jättekissnödig och lyssnar på ett mycket intresserande skypesamtal medan tiden passerar och jag kommer att ångra mig imorgon då jag icke sov :D:D:D sak samma you only live once så att säga!!!
imorgon är det onsdag woopeliwoop :D :D:D puss 

Sep. 24, 2013

Är jättetrött och blir bara sjukare och sjukare är ledsen på alla men det gör ingenting. Ska kolla på Hollywood fruar som börjar om två timmar, tills dess ska jag bara ligga kvar i min säng och slowly avlida.
Tjingeling

inceptionpic

men ååååååh vad mysigt med haffination.
igår var en mysig dag, vi lyssnade på 1d och sen åkte jag till le schtable och galoppade på min häst. sen gjorde jag massa svåra saker som att tex mocka i totalmörker, ej så lätt som det låter.
nu sitter jag här och taggar till för att idag är det skola. sedan ska jag hem och sova pga mår ej bra och skulle egentligen stannat hemma men jag pluggade faktiskt på engelskan för en gångs skull så vill bara visa det, dessutom är det elevrådsmöte wehååååååååååååååå.
 
 
 
 

I want you to rock me

Hola Haffination! (om ni är lika bra som jag på spanska, så blir uttalet på föregående mening Olla Affination, det blir ungefära samma uttal på franska men lite annorlunda!!) How ever, så tänkte vi powerbabes börja blogga igen bcuz yolo!!!
jajajaja (också spanska, men inte franska) idag har det varit en lång måndag från 6.10- jag gissar på att jag slutar vid 12. Woho vaken 12 h i sträck!!!!!!!!!
Imorgon är det tisdag, då har jag una lektion. Engelska, tagga, tagga, tagga!!! Har bestämt mig för att jag ska äta den bästa frukosten på länge och att jag ska plugga när jag kommer hem. I can do dat, o så äre Hollywood fruar på kvällen!!!!!! Wie, nu ska jag sova med en god känsla i maggen (förhoppningsvis, om jag inte störs av något på vägen)

Slutligen vill jag tilläga detta
o detta är en fin bild på mig o mina babes
på återseende gullepullor
RSS 2.0